Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of warcraft - Lv

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile zajmie mi czasu wbicie 70 lv :P? bo nie wiem czy już zbierać na WOTLK :D ( tak mniej więcej np w tyg , miesiącach ) :P - gram około 5-10 H dziennie ( Global )

Opublikowano

Zależy, czy będziesz expił na questach czy dungeonach. Będziesz robił profesje, chodził na battlegroundy.

Myślę, że max miesiąc i będziesz miał 70lvl

Będziesz grał sam, czy z kolegą? Zaprosisz kolegę, który będzie z tobą grał (expił w party) to masz raty x3 ( inne rzeczy)

Opublikowano

No nic troche mnie nie bylo nawet nie pamiętam ile czasu xD no i cza wrucić na forum z peirwszym postem od hmm 4 miechów ( coś koło tego)

TOP@

Powiem tak. Strasznie ciężko się wbija do 90. Wbicie 86 zajęło mojemu znajomemu 5h

Strasznie słabo ;o jak on 5h wbijał 86 to 90 w tydzien nabije xD ja osobiscie 15 min po starcie miałem już około 46% nabite szkoda tylko, że przez kolejne 2H nikt z mojej grupy przeznaczonej do levelowanie nie mogł wbić do gry w sumie tak jak wszyscy><>< albo i większosci.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...